-->
Menu Imprezowe
ZUPY
ROSÓŁ Z MAKARONEM
FLAKI
BARSZCZ CZERWONY
ŻUREK z kiełbasą i jajkiem
SOLIANKA
ŻÓŁWIOWA
BOROWIKOWA
STROGONOW Z INDYKA
GULASZOWA

DANIE GŁÓWNE
PIERŚ Z KURCZAKA w panierce
PIERŚ Z KURCZAKA z pomidorem i serem żółtym
PIERŚ Z KURCZAKA z ananasem i serem żółtym
ROLADKA z drobiu
KOTLET SCHABOWY
KOTLET de Volaille
UDKO z kurczaka
PIERŚ z indyka
KOTLET po szwajcarsku
SCHAB w sosie myśliwskim
GULASZ wieprzowy z warzywami
GULASZ węgierski
PIECZEŃ duszona w plastrach
KARKÓWKA w sosie pieprzowym
POLEDWICZKI wieprzowe w sosie
PIEROGI z kapustą i mięsem
 
PRZYSTAWKI
JAJKO faszerowane
WĘDLINA pieczysta
WĘDLINA tradycyjna
SCHAB po skaryszewsku
RYBA po grecku
ŚLEDŹ w trzech smakach
SKRZYDEŁKA pieczone
GALARETKA drobiowa lub wieprzowa
PASZTET mięsny
MIX serów
RULONIKI z wędzonym łososiem
FAWORKI z drobiu
PIECZARKI w panierce z serem
GALANTYNA z kurczaka
ROLADKA z szynki i sałatki jarzynowej   
PSTRĄG w migdałach
ROLADKI RYBNE w galarecie
CAPRESE
TATAR
ROLADKA wieprzowa ze śliwką
SCHAB pieczony w duecie śliwki i moreli w galarecie
INDYK z owocami w maladze
 
SAŁATKI
SAŁATKA JARZYNOWA
SAŁATKA GRECKA
SAŁATKA HAWAJSKA
SAŁATKA AMERYKAŃSKA
SAŁATKA MEKSYKAŃSKA
 
NAPOJE ZIMNE /2,0L. na osobę
COCA-COLA, FANTA, SPRITE, WODA GAZOWANA i NIEGAZOWANA
SOKI : JABŁKOWY, POMARAŃCZOWY,
             CZARNA PORZECZKA, GREJPFRUT
 
NAPOJE GORĄCE
KAWA
HERBATA
DODATKI
SURÓWKI
ZIEMNIAKI GOTOWANE
RYŻ
KLUSKI ŚLĄSKIE
PASZTECIK
USZKA
KROKIET
 <  wróć